« Terug naar het overzicht

Inrichting sport en revalidatie centrum Motus

grondplan niveau 0
Plaats Waasmunster
Status Uitgevoerd
 

De bouwheer wenste een moderne nieuwbouw te realiseren in een groene omgeving om een sport en revalidatie centrum op te richten. Met een multidisciplinair team bestaande uit kinesitherapeuten, een podoloog, een diëtiste en personal coach wordt medische ondersteuning aangeboden om tot een gezondere levensstijl te komen, en dit voor zowel jong als oud. De praktijk bestaat op de gelijkvloerse verdieping uit een onthaal met wachtruimte, een ruime oefenzaal, 2 behandelruimtes en een ruimte om een revalidatiebad te plaatsen. Op de verdieping is er een grote oefenruimte voor het geven van groepslessen. De opzet van het ontwerp was om de verschillende ruimtes en functies met elkaar te verbinden door met gele accenten te werken in zowel de vloer, plafond, muren als in het meubilair. Deze verbinding werkt ook richtingaangevend en wordt bijkomend ondersteund door de verlichting.

Architime was binnen dit project verantwoordelijk voor de inrichting van de praktijk.

xplicitInrichting sport en revalidatie centrum Motus