« Terug naar het overzicht

Showroom Gymna

gymna_08282012_012
Plaats Bilzen
Status Gerealiseerd
 

De hoofdkantoren van Gymna te Bilzen waren na vele mooie jaren aan een dringende opfrisbeurt toe. architime bleek hierbij de perfecte partner om dit project tot een mooi einde te brengen.
De opdracht bestaat uit de volledige renovatie van de binnenruimte van meer dan 700 m². Hierbij dient alles gestript te worden om te worden vernieuwd. Zo worden alle technieken vernieuwd, van elektriciteit tot koeling en verwarming, alsook het volledige plafond, de vloeren, muren en alles daar tussen.

De uitdaging is enerzijds om van de eerder donkere en laag aanvoelende kantoren en showroom een ruimte te maken die licht en ruim aanvoelt.
Daarnaast is het uiterst belangrijk om binnen een vooropgestelde krappe termijn en rekening houdend met het budget de werken zodanig te plannen dat het personeel ten allen tijde haar werk kan voortzetten.

Hiervoor wordt geopteerd om in 2 fases te werken. 
Een eerste fase omhelst de herinrichting van de onthaalruimte, alsook de verbouwing van een gedeelte showroom naar de nieuwe kantoren voor het administratief personeel en de directie. 
In de tweede fase wordt de nieuwe showroom aangepakt met haar ‘shop-in-shop’, een nieuwe vergaderruimte en de nieuwe keuken.

xplicitShowroom Gymna