« Terug naar het overzicht

Inrichting casco appartement

beeld 8
Plaats Antwerpen
Status Voorontwerp
 

De bouwheer had een casco appartement gekocht dat hij wenste te laten inrichten door architime. Hiervoor werkte architime een concept op maat uit waarbij elke kubieke centimeter voor 100% benut wordt en gebruik gemaakt wordt van rijke materialen om tot een open en lichte leefomgeving te komen. Bij het betreden van het appartement wordt aan de linkerzijde een kastachtig volume ingepland, dat dienst doet als vestiaire en opbergruimte, en verder naadloos loopt tot in de keuken. De keuken wordt ingericht met een eiland voorzien van een ontbijthoek. De schuine lijn van het appartement bepaalt de vorm van de zithoek en eetruimte. De wand wordt voorzien van een groot maatwerkmeubel waarin de TV opgeborgen zit, een barkast herbergt, nissen laat voor het plaatsen van beeldjes, voorzien is van een haard en voldoende opbergruimte biedt voor allerhande. Keuken, leefruimte en eetkamer smelten samen tot een woonzone door het materiaalgebruik dat overal terug komt. De flexibele ruimte in de nachtzone zal ingericht worden als bureau annex bibliotheek.

Oplevering voorzien maart 2015.

Architime staat in voor de volledige uitwerking van het project, van ontwerp, tot uitwerking aanbesteding en uitvoering.

xplicitInrichting casco appartement